Fodervært

Om fodervært 

Som fodervært har du mulighed for at prøve, hvad det vil sige at opdrætte uden at stå med ansvaret alene, og uden først at skulle kaste dig ud i et omfattende forarbejde. 
-Du slipper også for det økonomiske, idet det er opdrætteren, som betaler udgifterne til hankat, killingernes opvækst og dyrlægeregningen.

-Du kan undersøge om den hobby er noget, du kan tænke dig.-Du bliver betalt for at passe og pleje killingerne. -Det indebære også at du skal stå til rådighed for interesseret killingekøber, både med besøg af køber og selvfølgelige af mig som opdrætter. 
-Katten er ejet af mig som opdrætter, indtil hunkatten har fået det aftalte antal kuld i dit hjem Hunkatten overgår til dig, når hun har fået de kuld hun skal have og du betale ca. 1500 kr som er prisen for en neutralisering og sundhedstjek.
-Du vil skulle underskrive en kontrakt, hvori samtlige krav og forventninger vil fremgå.
-Opdrætter yder råd og vejledning, samt evt. fødselsbistand og betaler for foder og grus i killingernes opvækst.
-Opdrætter står alene for udgifterne til stambøger og registrering samt killingernes vaccination og helbredsundersøgelse.
-Killingerne flytter fra deres mor fra 14 ugers alderen.
-Du må max bo 40 km fra Holmegaard. Hele familien skal selvfølgelig Accepterer denne aftale, da det er et nyt familiemedlem som skal bo hos jer.
-Kunne det være noget for jer !! og vil I godt høre mere ??
så kontakt gerne