ElronisDream Little Diva
Rag n 03 - Brun Bicolour - 28. Jul 2014

Diva er fra Holland. Jeg hentede hende november 2014.

Diva er en utrolig kærlig pige som spinder så højt så snart hun bliver nusset. Hun er også en meget aktiv pige, i forhold til de andre Ragdoller vi har. Hun elsker at være ud i løbegården hvor hun bruger meget tid på insekter og fugle. Om aften når vi se fjernsyn har hun sin faste plads ved siden af mig på sofaen.

Som mor er hun helt fantaktisk. Hun passer MEGET på sine killinger. Det første kuld hun fik gjorde jeg som jeg plejet når vi har killinger, jeg flyttede alle killinger og mor ind i køkkenet omkring 3 ugers alderen så de kunne vende sig til dagligedags ting så som støvsuger og andre dyr og mennesker. Meeen NEJ det fandt Diva sig ikke i og hun slæbte alle killinger tilbage igen på værelset. Det skete 3 gange så jeg valgte at lade hende blive derinde med dem. Jeg skulle ihverfald ikke bestemme over hende og hendes killinger. De begynte så selv at komme ind til os i 5-6 ugers alderen, men skarpt bevogtet af Diva. 

Diva er fejltegnet på det ene bagben så derfor er hun ikke udstillet ret meget. men det gør hende bestemt ikke til en dårlig kat. Herhjemme er det hende som sætter gang i hele flokken med hendes glade smitsomme temperment. 


Status - Solgt
Mor til kuld:
Bildæk

22. November, 2017

Phuket

22. April, 2016

Krydderier

02. July, 2017

Fjordbækken's Ragdoll

Fjordbækken's Ragdoll er et kærligt opdræt hvor vores katte betyder meget for os.

Tlf. 45+ 27406530 / 45+ 26783071

Email: Fjordbaekken@gmail.com

Addresse: Stationsvej 56, 4684 Holmegaard

DIPLOM
felis danica diplom